Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΑΟ: Στον αέρα το νομοσχέδιο για τη διπλή ανάπλαση.

ΠΑΟ: Στον αέρα το νομοσχέδιο για τη διπλή ανάπλαση.

Σε αδιέξοδο κατέληξε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σχετικά με το σχέδιο διπλής ανάπλασης των περιοχών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Θ. Πάγκαλου, «ενώ κατά γενική ομολογία υπήρξε σύγκλιση των απόψεων των παρευρισκομένων προς την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή (…), οι εκπρόσωποι της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός επικαλούμενοι τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποία έπονται χρονικά της αναγκαίας νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, οδήγησαν τη συνάντηση σε αδιέξοδο».

«Κατόπιν τούτων, η Κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή πρόσπαθεια για τη σύγκλιση των απόψεων των εμπλεκόμενων φορέων και τους καλεί να δείξουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους, ώστε να καταστεί δυνατή η υποβολή της νομοθετικής ρύθμισης που θα προωθήσει το πρόγραμμα της διπλής ανάπλασης», κατέληξε η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Πάγκαλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συγκεκριμένα: ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μιχάλης Κίτσιος και ο κατασκευαστής, Μπάμπης Βωβός.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.