Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Νέα συνεργασία της Lobby Music με τον νέο αλλά πολλά υποσχόμενο 20χρονο τραγουδιστή Λευτέρη Κρίκη.

Ποιος είναι όμως ο ταλαντούχος Λευτέρης Κρίκης που εμπιστεύτηκε η γνωστή δισκογραφική εταιρία Lobby Music;

Ο Λευτέρης Κρίκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Από πολύ μικρός , έδειξε στους γονείς του την αγάπη του για το τραγούδι ,αφού πολύ συχνά τον άκουγαν να σιγοτραγουδάει τραγούδια ενώ ήταν ακόμη 3-4 ετών. Στα 12 του χρόνια έμαθε να παίζει μπουζούκι και ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής.
Ακόμα και στο σχολείο είχε αρχίσει να δείχνει της καλλιτεχνικές του τάσεις , ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα παιδιά , αφού πάντα ήτανε ο πρωταγωνιστής στις σχολικές μουσικές γιορτές.
 Παιδί με ευαισθησίες, εξάλλου πως να μην έχει ευαισθησίες αφού μεγάλωσε απ’ τους γονείς του με παρά πολύ αγάπη. Δυο γονείς που τον στηρίζουν στο πρώτο του δισκογραφικό βήμα, ο πατέρας του Δημήτρης Κρίκης  κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και η μητέρα του από την Κρήτη. Το όνειρο ζωής λοιπόν του Λευτέρη να γίνει τραγουδιστής δεν μπόρεσε να το  ανατρέψει κανείς.
Σήμερα λοιπόν φτάνοντας στα 20 του χρόνια, τολμά να κάνει το πρώτο του επαγγελματικό δισκογραφικό βήμα, προσπαθώντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ποια η γνώμη της δισκογραφικής εταιρίας;
 Κύκλοι της Lobby Music αναφέρουν πως πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ανερχόμενο και ταλαντούχο καλλιτέχνη με ιδιαίτερη φωνή, ο οποίος ήρθε για να μείνει....

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Λευτέρη Κιρκή και ποιοι είναι οι δημιουργοί; 
Το νέο του τραγούδι(
Promo), θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς έως 5 Ιουνίου και αναμένεται να ξεχωρίσει.
Το τραγούδι υπογράφουν ο Νεκτάριος Μπήτρος και ο Τάκης Αναστασόπουλος.

Τέλος θα πρέπει να αναφαίρουμε πως η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη  θα κυκλοφορήσει έως τέλη Σεπτεμβρίου.


Εν αναμονή λοιπόν για να ακούσουμε κάτι ξεχωριστό από μία ιδιαίτερη φωνή….Η ομάδα του aprosmeno εύχεται ολόψυχα σε αυτόν και όλους τους συντελεστές καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.