Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου 2012 και τα παράδοξα της επετείου.

Καλημέρα και χρόνια μας πολλά Έλληνες!!!

Πάμε να δούμε μερικά παράδοξα που θα μείνουν από την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου το 2012.

1. Οι τούρκοι όπως πάντα έτσι και εχθές, μας επιφύλασσαν για "δώρο" μια παραβίαση, αυτή την φορά βέβαια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς μία τουρκική φρεγάτα έκανε βόλτα ως τις ακτές της Αττικής, παρακολουθώντας την στενά από ένα Ελληνικό πολεμικό πλοίο.

2. Πότε μα ποτέ, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν βρισκόταν την ημέρα της 25ης Μαρτίου και την παραμονή αυτής της διπλή γιορτής για το έθνος μας στην Τουρκία.

3. Αυτές τις ημέρες που συνηθίζονται οι παρελάσεις από την μαθητική νεολαία της χώρας, καθώς και στις μεγάλες πόλεις, από τον Ελληνικό Στρατό, θα περίμενε κάποιος από έναν αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης να στείλει τουλάχιστο ένα μήνυμα εθνικής ενότητας, ειδικά σήμερα που μετά από την οικονομική και όχι μόνο κρίση το ηθικό των Ελλήνων είναι κάπως πεσμένο, παρόλα αυτά όμως... ο ένας και μοναδικός Πάγκαλος τι μας είπε ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μέσω τηλεοπτικής εκπομπής παραμονή της Εθνικής μας επετείου; Πολύ απλά πως οι παρελάσεις είναι γελοίες.

4. Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά μαθητική η άλλη παρέλαση στα χρονικά, με μόνους θεατές σχεδόν τους Αστυνομικούς που άλλα χρόνια απλά υπήρχαν ως διακοσμητικό στοιχείο και όχι ως στενός αστυνομικός κλοιός που δεν θα επέτρεπε όπως και εχθές στην Αθήνα ακόμα και στους γονείς των παιδιών που παρέλασαν να τα παρακολουθήσουν και να τα καμαρώσουν.

Παρόλα αυτά εμείς σήμερα γιορτάζουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ως θρησκευτική εορτή, αλλά και την Επέτειο της επανάστασης του 1821 ως Εθνική εορτή, γιαυτό Χρόνια πολλά μας Έλληνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.