Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

aprosmeno: Νέες καταγγελίες από τον Κούγια που δείχνει ποιος είναι ο νέος ηγέτης της νέας παράγκας.

Τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα φωτογράφησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής τόνισε πως «ο παραγκάρχης είναι ψηλός και ογκώδης». Επίσης, τόνισε πως στις κασέτες που έχει στη διάθεσή του και τις οποίες επικαλείται δεν ήξερε ο εμπλεκόμενος, ότι τον ηχογραφούσαν. Ο Κούγιας μίλησε στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, ο Κούγιας τόνισε: «Αν ακούσετε τον παράγοντα, που είναι ογκώδης και ψηλός κι έχει και ομάδα της Σούπερ Λίγκας, θα καταλάβετε πολλά. Σιχάθηκα τον εαυτό μου, ακούγοντάς τον, είναι τόσο διπρόσωπος, τέτοιοι άνθρωποι τα έχουν ξεφτιλίσει τα παντελόνια που φοράνε. Μιλάμε για άνθρωπο, που διηγείται σε κάποιον, το λέει ο ίδιος, πως απειλούσε τον διαιτητή ότι θα βάλει Τσετσένους, Βούλγαρους, Ρουμάνους να τον σκοτώσουν».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήξερε φυσικά ότι τον ηχογραφούσαν. Υπάρχει πλέον στο ποδόσφαιρο νέος παραγκάρχης και είναι αυτός. Έχω αηδιάσει με τις κασέτες αυτές που άκουσα. Δεν είναι η φωνή του Πιλάβιου. Γνωρίζω τα πάντα για την υπόθεση. Ο ογκώδης παράγοντας απειλεί διαιτητές και λέει ότι τους ορίζει. Ο Πιλάβιος έχει κάποιες αντιστάσεις. Ήδη στην ΕΠΟ ψάχνουν τον νέο Γκαγκάτση. Έγινε μια συνάντηση στο Χίλτον προχθές το βράδυ. Υπάρχουν κασέτες στα χέρια παράγοντα, που αν μου τις δώσουν δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό τους».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Γνωρίζω πως με επέλεξε ο Δαλούκας. Με συνέστησε στον Δαλούκα ο νέος παραγκάρχης, αυτός που θέλει να πάρει τη θέση του Θωμά Μητρόπουλου. Το παρασκήνιο έχει επίκεντρο την ΚΕΔ, υπάρχει βιομηχανία βρομερών παραγόντων, που ζουν από την ΕΠΟ, άνθρωποι του Γκαγκάτση, άνθρωποι που λένε ότι έφαγαν τον Θωμά και τον Βίκτορα. Παίζονται παιχνίδια με στόχο τον Πιλάβιο, ο οποίος επεβλήθη από το περιβάλλον του Γκαγκάτση. Είναι έρμαιο της ομάδας Γκαγκάτση ο Πιλάβιος. Ο Μαρινάκης περιβάλλεται από ανθρώπους, που θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή. Δεν έχει καταλάβει ότι τον παγιδεύουν φέρνοντάς τον σε επαφή με κακοποιούς, όπως έκαναν και με τον Κόκκαλη. Μια επανάληψη γεγονότων έχουμε, όπως γινόταν με τον Θωμά και τον Κόκκαλη και ακούγαμε το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε».

Επίσης, ο Κούγιας δήλωσε: «Αυτός που έχει τις κασέτες, γιατί είναι πολλές και όχι μία και τις έχω ακούσει, να τις δώσει. Είναι άνθρωπος που ανήκει στο περιβάλλον του ποδοσφαίρου γενικότερα.Οι μισοί από τους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, έχουν περάσει από την παράγκα, όπως ο Τεροβίτσας, ο Καλόπουλος, ο Λαμπρόπουλος. Πριν από δύο μέρες έγινε συνάντηση στο Χίλτον, συνάντηση που μιλά από μόνη της. Υπόσχονται στον Δαλούκα ότι θα ξαναγίνει διαιτητής ή θα πάρει δουλειά σε ΠΑΕ».

Στην ίδια εκπομπή παρενέβη και Σωτήρης Βοργιάς, ο οποίος δήλωσε: «Ο εύσωμος αυτός, τρύπαγε τα τιμολόγια με καρφίτσα και στο δικαστήριο αθωώθηκε. Ο αδερφός του Μποροβήλου, γραμματέας της Ένωσης Αρκαδίας έχει στο λογαριασμό του 13 εκατ. Ευρώ. Δεν έχω πάρει ούτε ένα εξώδικο, γιατί; Την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκε ο Πιλάβιος με τον Δαλούκα στο Χίλτον και του έταζε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι θα τον βάλει διαιτητή στο... Ακαπούλκο».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.