Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Tο δίδυμο των τελευταίων μουσικών επιτυχιών, Βασίλης Λυρής και Γιάννης Κουρκουμέλης υπογράφει και το νέο digital single του Γιώργου Λάσκαρη!

Γιώργος Λάσκαρης

Ο Γιώργος Λάσκαρης, βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί το νέο του digital single, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες, από την Starplanet Records και θα φέρει τη μουσική σφραγίδα του Γιάννη Κουρκουμέλη....

Το digital Single, έχει τον τίτλο "Πάμε..." και τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Λύρης και τη μουσική ο Γιάννης Κουρκουμέλης.

Γιώργος Λάσκαρης - Γιάννης Κουρκουμέλης
Λίγα λόγια για τον Γιώργο...
Ο Γιώργος Λάσκαρης λοιπόν γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός λάτρεψε το τραγούδι. Τα ακούσματά του τον οδήγησαν να υπηρετεί τα τελευταία 20 χρόνια, το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.
Τραγουδάει επαγγελματικά από το 1992 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κοινό όσο και στους συναδέλφους του τραγουδιστές και μουσικούς.
Έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης όπως την μεγάλη Ρίτα Σακελλάριου, την Κατερίνα Καρυστινού, τον Στάθη Αγγελόπουλο, τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Σωτη Βολάνη, τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και πολλούς άλλους...

Σε μουσική αναμονή, λίγων ημερών ακόμη...





Πηγή/πληροφορίες: newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.