Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Σήμερα η "διπλή" πρώτη του Αλέκου Ζαζόπουλου.

Σήμερα είναι ιδιαίτερη ημέρα για τον γνωστό λαϊκό ερμηνευτή Αλέκο Ζαζόπουλο  καθώς είναι ημέρα που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του το νέο του Album με τίτλο «Τ’ όνομα μου θα λες» από την δισκογραφική εταιρεία Spicy και η πρώτη εμφάνιση του στη νέα του μουσική στέγη, το Κόμβος Live.
 Η νέα δισκογραφική του δουλειά, είναι ένας γνήσιος λαϊκός δίσκος με την ιδιαίτερη ερμηνεία του Αλέκου να ξεχωρίζει σε 18 νέα τραγούδια, 4 από τα οποία είναι επανεκτελέσεις των τραγουδιών «Ρώτησα τα μάτια μου» και «Μου λείπει» του Γιάννη Καραλή, το «Κάψε Κάψε» του Βασίλη Βασιλειάδη, καθώς και το «Άργησα να σε γνωρίσω» του Χρήστου Νικολόπουλου.
Ιδιαίτερη αίσθηση και πάρα πολύ καλά σχόλια έχουν αποσπάσει από τον συγκεκριμένο δίσκο τα δύο νέα τραγούδια 《Να' ρθείς ξανά》και《Λίγη αγάπη θέλω》από τους τυχερούς που τα έχουν ακούσει ήδη, έστω και σε spot , την μουσική των οποίων υπογράφει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης(και κουμπάρος του Ζαζόπουλου) Γιάννης Κουρκουμέλης και τους στίχους ο πολλά υποσχόμενος στιχουργός, Βασίλης Λυρής.
Δείτε τη λίστα των τραγουδιών:

1. ΤΙΠΟΤΑ
2. ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ  
3. ΣΙΓΑ...
4. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ
5. ΚΑΨΕ ΚΑΨΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ
6. ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕ
7. Τ ' ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ
8. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ' ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ
9. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ
10. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ
11. ΡΩΤΗΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
12. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ
13. ΚΕΡΑΣΜΑ
14. ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ
15. ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
16. ΦΕΡΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ
17. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
18. ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΩ


Στο πλευρό του στο Κόμβος Live θα εμφανίζονται η Καρουσάκη και η Σαμπρίνα.Η ομάδα του aprosmeno.blogspot.com εύχεται ολόψυχα στον Αλέκο Ζαζόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία! !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.