Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαντίδης: Ειλικρινά έχω κουραστεί να απαντάω σε αυτή την ερώτηση, δεν θέλω να πω κάτι άλλο

Αμετάπειστος παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος εμμένει στην απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με την Εθνική ομάδα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της Wind και παρέδωσε επιταγή 21.700 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν από τους πόντους που πέτυχε ο ίδιος και ο Θοδωρής Παπαλουκάς και θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Ειλικρινά έχω κουραστεί να απαντάω σε αυτή την ερώτηση, δεν θέλω να πω κάτι άλλο», απάντησε ο Καστοριανός γκαρντ, ενώ για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε: «Η Εθνική έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο, διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και σαφώς έχει πολύ μεγάλες ελπίδες, και όλοι θέλουμε, να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μιλώντας για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τόνισε: «Σίγουρα όταν παίζεις καλά και κερδίζεις είναι σημαντικό, χαίρεσαι γιατί έχεις προσπαθήσει όλη τη χρονιά, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στην προπόνηση για να βγάλεις ένα αποτέλεσμα στον αγώνα. Σίγουρα χαίρεσαι και είσαι περήφανος που μπορείς να κερδίσεις μέσα στην Τουρκία, σε μια δύσκολη έδρα. Από εκεί και πέρα, αυτό τελείωσε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη «Φενέρ» στο ΟΑΚΑ τόνισε: «Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ, είναι μια αγωνιστική που θέλουμε να κερδίσουμε, από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα δυο παιχνίδια μαζί μ’ αυτό που έχουμε την Πέμπτη και στόχος μας είναι να κερδίζουμε, να παίζουμε καλά και να βελτιωνόμαστε. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Σαφώς θέλουμε να προχωρήσουμε παραπάνω, αλλά θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσο για το αν θεωρεί πως η ήττα από την Ούνιξ στο ΟΑΚΑ μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα του, ανέφερε: ««Κάθε ήττα έχει σημαντικό αντίκτυπο γιατί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στον όμιλό μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, το παιχνίδι αυτό έχει περάσει και πλέον ακολουθεί αυτό με τη Φενέρ. Όπως είπα και πριν αυτό που είναι σημαντικό για την ομάδα, είναι ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε, να βλέπουμε τα λάθη που έχουμε κάνει και να γινόμαστε καλύτεροι. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλάκις πως αντιδρά σωστά μετά από ήττες. «Δεν νομίζω να αρέσουν σε κανέναν τα δύσκολα, απλά σαφώς θα θέλαμε να είναι τα πράγματα πιο όμορφα. Στο μπάσκετ υπάρχουν και οι νίκες και οι ήττες. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε δύο νίκες και μια ήττα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια τα οποία απομένουνε. Θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχουν καλές ομάδες που θέλουνε κι αυτές τη νίκη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είπε: «Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με τη Φενέρ και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτό που προέχει για εμάς είναι το παιχνίδι με τη Φενέρ».

Τέλος, για τη σημαντική δωρεά που έκανε μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά (λόγω υποχρεώσεων στο Ισραήλ με τη Μακάμπι εκπροσωπήθηκε από τον αδερφό του) είπε: «Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Wind τα τελευταία χρόνια. Για εμένα όπως είπα και πριν είναι μεγάλη χαρά γιατί τα χρήματα αυτά πάνε σε ανθρώπους, στη γενέτειρα μου την Καστοριά. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμβάλλω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο».

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.