Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Η BMW Μ3 του «αγρότη»!

Πρόκειται για το μοντέλο που μας «ανησύχησε» πριν μερικές εβδομάδες, όταν θεάθηκε στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ να κάνει γύρους, και όλοι νόμισαν ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση της M3! Η BMW όμως βάλθηκε να μας μπερδέψει, αφού πρώτα ανακοίνωσε ότι το μοντέλο δεν θα παραχθεί ποτέ, και τώρα το παρουσιάζει επίσημα!

Το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε από κατασκόπους του ειδικού τύπου πριν λίγο καιρό να κάνει γύρους στην πιο απαιτητική πίστα του κόσμου, και αμέσως ο ειδικός τύπος σε Ευρώπη και Αμερική άρχισε να κάνει λόγο για ένα νέο αμάξωμα της σειράς Μ3. Το τέταρτο κατά σειρά, ύστερα από την κουπέ, τη σεντάν και την κάμπριο! Φυσικά όλοι παραξενεύτηκαν αφού pick-up 3άρα δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, ούτε για πλάκα. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται στην εν λόγω πίστα για να μεταφέρει στα πληρώματα του τμήματος Μ της BMW που διεξάγουν εκεί δοκιμές εξέλιξης, ότι χρειαστεί (ανταλλακτικά κ.λ.π.)!

Σε κάθε περίπτωση όμως, σήμερα η BMW με σχετικό δελτίο τύπου, ανακοινώνει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της M3 Pickup, ενώ δίνει στη δημοσιότητα και πληθώρα φωτογραφιών! Έτσι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων και 420 ίππων που συναντάμε και στην κανονική M3, ενώ επιπλέον είναι αυστηρά διθέσιο και διαθέτει οροφή targa που αφαιρείται. Το μοντέλο έχει σχεδόν τον ίδιο αεροδυναμικό συντελεστή με την M3 Coupe, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 300 χ.α.ω., ενώ στο πίσω του μέρος μπορεί να μεταφέρει έως και 450 κιλά! Όπως και να’ χει το αυτοκίνητο δεν θα το δούμε ποτέ στην παραγωγή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.