Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κάποιος να επέμβει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν είμαι αθλητικός συντάκτης και ούτε με καίνε αυτήν την χρονική στιγμή η μεταγραφικές και όχι μόνο ειδήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων... Προέχουν άλλα ποιο σοβαρά πράγματα.
Αλλά θα κάνω ένα διάλυμα με αθλητικού περιεχομένου ανάρτηση διότι δεν πάει άλλο το δούλεμα.
Το αλισβερίσι το έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος του Πειραϊκού συλλόγου εδώ και καιρό αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα αυτό.

Και τι θεωρώ λέγοντάς σας αλισβερίσι;

Ο Ολυμπιακός πλέον δεν κρατάει ούτε καν τα προσχήματα. 
  • Παίρνει ένα μεγαλειώδες διπλό μέσα στην Τρίπολη με ένα κραυγαλέο και χωρίς αμφισβήτηση πέναλτι, που στην ποδοσφαιρική πιάτσα λέγετε μαϊμού όπου ήταν και το μοναδικό γκολ. Ως επιβράβευση λοιπόν των διοικούντων του Πελοποννησιακού Συλλόγου που δεν έβγαλαν άχνα είδατε τι ακολούθησε ...(να μην επαναλαμβάνομαι).

  • Το πέρα δώθε, πάρε αυτούς, δώσε μας αυτούς από τον σύλλογο της Πλατείας το πείραν χαμπάρι ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι....
  • Τώρα και χωρίς κανένα ίχνος κάλυψις η κάποιου επικοινωνιακού τεχνάσματος, ο σύλλογος των Πειραιά δανείζει εντελώς τυχαία έναν παίχτη του, στην ομάδα που επρόκειτο να παίξει σε λιγότερο από 48 ώρες για το πρωτάθλημα.


Αν τα δύο πρώτα περιστατικά είναι καλά σχεδιασμένα και δεν μπορεί να τα συνδέσει πονηρά κανένας, για το τελευταίο τι έχουν να μας πουν οι ιθύνοντες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου;
Μήπως χρήζει πλέον η επέμβαση των αρμοδίων οργάνων του κράτους;
Είπαμε να κάνεις αυτοκρατορία, αλλά όχι και με πολλά διαφορετικής ονομασίας στρατόπεδα...
Κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα, δεν βλάπτει.

ΥΓ. Το άρθρο αυτό το αφιερώνω στους αγνούς φιλάθλους και απλούς ποδοσφαιρόφιλους που χωρίς ίχνος οπαδισμού και ομαδικές και όχι μόνο παρωπίδες, θέλουν ένα άκρος ανταγωνιστικό και γνήσιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα που θα παίζετε μέσα στο γήπεδο και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.