Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

"ΠΑΝΘΗΡΑΣ" Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Αίσιο τέλος στο σίριαλ με τον Κώστα Μήτρογλου για τους "κυανέρυθρους" καθώς ο Έλληνας επιθετικός και επίσημα θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έως το τέλος της σεζόν.
Παρότι και την Τρίτη υπήρξαν νέα επεισόδια στην υπόθεση Μήτρογλου, τελικά το απόγευμα της Τρίτης το τοπίο ξεκαθάρισε οριστικά.
Ο 22χρονος επιθετικός πλέον οριστικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν και θα ενισχύσει την προσπάθεια του "Ιστορικού" για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: "O Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση στον Πανιώνιο, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου".
Ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεργαστεί και πάλι με τον Τάκη Λεμονή ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του προκειμένου να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα των Νεοσμυρνιωτών.
Με μόλις εννέα γκολ στο πρωτάθλημα άλλωστε ο Πανιώνιος διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λίγκα και πλέον ευελπιστεί με την προσθήκη του 22χρονου φορ να βελτιώσει τις επιδόσεις του για να ελπίζει στην αποφυγή του υποβιβασμού.
Στη φετινή σεζόν, ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε με γκολ στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" αλλά στην συνέχεια δεν είχε χρόνο συμμετοχής μένοντας στην σκιά των Μιραλλάς και Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.