Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Θέλουν Σισέ στο λιμάνι του Λίβερπουλ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διακαή πόθο της Λίβερπουλ, με την αγγλική ομάδα να προσφέρει 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα. Και η Μπούρσασπορ στο... κόλπο.

Ο Γάλλος φορ έχει φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα με μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας μάλιστα το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ Ρόι Χόγκντσον, σύμφωνα με το σάιτ www.metro.co.uk, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 14 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στο «Άνφιλντ» τον Σισέ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Φερνάντο Τόρες είναι η μοναδική αξιόπιστη επιθετική λύση της Λίβερπουλ με τον Ενγκόνγκ να πραγματοποιεί πολύ άσχημη σεζόν. Έτσι, ο σύλλογος του «Άνφιλντ» έχει ξεχωρίσει τον Τζιμπρίλ Σισέ, θεωρώντας τον ιδανική επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Απωθημένο η Λίβερπουλ

Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκού καθώς πριν από καιρό ο μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του πως απωθημένο του πελάτη του είναι η Λίβερπουλ και κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει για να πετύχει όσα δεν πέτυχε. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως και το σπίτι του Γάλλου φορ στην Αγγλία είναι κοντά στο Λίβερπουλ.

Μπούρσασπορ για Σισέ

Εκτός από τους Βρετανούς και οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Συγκεκριμένα, η Μπούρσασπορ είναι ο νέος... μνηστήρας για τον Γάλλο φορ του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «fotomac». Οι Τούρκοι θέλουν μια αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης και αναμένεται να κάνουν προτάσεις σε καταξιωμένους φορ και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Σισέ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.