Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Στην Αθήνα ο... αόρατος Φερέιρα!

Ο Ζεσουάλδο έφτασε στην Ελλάδα! Έστω κι αν οι μόνοι που τον είδαν ήταν οι συνταξιδιώτες του, μιας και δεν ήρθε σε επαφή με τους δημοσιογράφους!

Περίπου στις 23.15 το βράδυ της Παρασκευής το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πορτογάλο τεχνικό και όπως όλα δείχνουν και νέο προπονητή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στην Αθήνα.

Πάντως άδικα δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογραφικοί φακοί περίμεναν για μια ατάκα ή μια εικόνα. Από άλλη έξοδο του «Ελ. Βενιζέλος», τον περίμενε αυτοκίνητο για λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ και με αυτό αναχώρησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που πλέον όσο αφορά κάποια του εν Ελλάδι δήλωση μάλλον θα την κάνει το βράδυ του Σαββάτο στο Ολυμπιακό στάδιο.

Στο αεροδρόμιο και ο Φρέιτας!

Λίγο πριν από την άφιξη του Φερέιρα, την εμφάνιση του στο αεροδρόμιο των Σπάτων έκανε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος, με άλλη πτήση από τον συμπατριώτη του γύρισε από την πατρίδα του καθώς η παρουσία του εκεί είχε φυσικά να κάνει με τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού».

Σε Πατέρα και ΟΑΚΑ

Με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος έφτασε αργά στην χώρα μας η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου και αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να έχουμε και την ανακοίνωση της συνεργασίας. Μάλιστα το απόγευμα ο Φερέιρα θα δει live τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ηρακλή μιας και αναμένεται να δώσει το παρών στα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.