Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε το συμβόλαιό του μα την ΑΕΚ έως το 2013. Απρόσμενο? Ναι το νομίζω...

Η διοίκηση της ΑΕΚ κατάφερε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του Νάτσο Σκόκο και ο Αργεντίνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2013!
Η πιο δύσκολη υπόθεση που είχε η διοίκηση της ΠΑΕ σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων, ήρθε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο! Ο Σκόκο έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση και η αισιοδοξία που υπήρχε από την πλευρά της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες... δικαιώθηκε την Πέμπτη, με την υπογραφή του συμβολαίου!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα: « Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013».

Η εξέλιξη αυτή είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς αλλάζει το κλίμα που υπήρχε και ο κόσμος έχει έναν καλό λόγο για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με την βράβευση και του Θωμά Μαύρου!

Απολαβές, εφορία, μπόνους, μεταγραφή!
Σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, η ΑΕΚ πρόσφερε τελικά στον Σκόκο συμβόλαιο με ένα εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως -κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής- και την εφορία πληρωμένη, με αποτέλεσμα να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της. Στο συμβόλαιο προβλέπονται και μπόνους, το ύψος των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό, για την επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων ενώ υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ότι αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, τότε η ΑΕΚ δε θα κλείσει τον δρόμο στον Σκόκο αν ο ίδιος εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία για το ένα εκατ. ευρώ καθαρά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ισχύει... άμεσα!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι εσείς θέλετε. Όπως θέματα αναρτήσεων κλπ.